'Celestial Orbit'

Zilveren hanger met handgemaakt blauw paarse steen

Ervaar de magie van het heelal met ‘Celestial Orbit’ – een kunstwerk dat de sterrenhemel rond je hals brengt.

 99,95

1 stuk op voorraad

Stel je voor dat je een stukje van de hemelse pracht draagt, elke keer als je ‘Celestial Orbit’ om je hals laat rusten. Deze unieke zilveren ketting, met een ronde hanger van sterling zilver, is niet alleen een sieraad maar ook een canvas waarop een kosmische dans van kleuren zich ontvouwt. De handgeschilderde steen, met tinten van turquoise en blauw, gehighlight door zilveren accenten, brengt de betovering van een verre nevel dichterbij.

Elke keer dat je deze ketting omdoet, is het alsof je je eigen stukje van de hemel kiest om je dag te verlichten. De ketting heeft een lengte van 45 cm, waardoor de hanger op de perfecte plek rust en jouw unieke stijl en waardering voor kunst tot uitdrukking brengt. Draag ‘Celestial Orbit’ en voel je verbonden met de oneindige schoonheid van het universum.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

,

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper