Zilveren hanger met handgemaakt blauw paarse steen

'Celestial Orbit'

Ervaar de magie van het heelal met ‘Celestial Orbit’ – een handgeschilderde steen die de sterrenhemel rond je hals brengt.

1 stuk op voorraad

 99,95

Hallo, ik ben Daan en het is mijn passie om sieraden te maken die vrouwen laten stralen. Ik maak van persoonlijk gemaakte kunstwerken, beschermd door een glassteen die de kleuren nog meer laat sprankelen. Zoals deze hanger.

Stel je voor dat je een stukje van de hemelse pracht draagt, elke keer als je ‘Celestial Orbit’ om je hals hebt. Deze unieke zilveren ketting, met een ronde hanger van sterling zilver, is niet alleen een sieraad maar ook een canvas met prachtige kleuren. De handgeschilderde steen, met tinten van turquoise en blauw, gehighlight door zilveren accenten, brengt de hemel dichterbij.

Elke keer dat je deze ketting omdoet, is het alsof je je eigen stukje van de hemel kiest om je dag te verlichten. De ketting heeft een lengte van 45 cm, waardoor de hanger op de perfecte plek rust en jouw unieke stijl en waardering voor kunst tot uitdrukking brengt. Draag ‘Celestial Orbit’ en voel je verbonden met de oneindige schoonheid van het universum.

 

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

,

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper