'Dish Delight'

Unieke zilveren schotelring met zoetwaterparel en ornamenten

Betover jezelf met ‘Dish Delight’ – een zilveren schotelring met een handgesmede magie en een glinsterende zoetwaterparel.

 325,00

Ik nodig je uit om ‘Dish Delight’ te ontdekken, een waar kunstwerk van zilver en zoetwaterparel. Elke ring is met de hand gesmeed, doordrenkt met creatieve passie en vormgegeven met zorgvuldig met de hand aangebrachte ornamenten. Hoewel de ring op de foto al een trotse eigenaar heeft gevonden, ben ik enthousiast om een op maat gemaakt exemplaar voor jou te creëren. De levertijd hiervan is 6-8 weken.

Bovendien biedt ‘Dish Delight’ een keuze aan parelkleuren – van klassiek wit tot zacht roze, elegant grijs tot mysterieus zwart. De schitterende zoetwaterparel, met een diameter van 9 mm, staat centraal in dit unieke ontwerp en vangt het licht op een betoverende manier.

Deze schotelring is niet alleen een sieraad, maar ook een kunstwerk dat de schoonheid van ambacht en verfijning omarmt. Het is een tijdloze herinnering aan de unieke momenten in het leven, gevangen in zilver en parel. ‘Dish Delight’ belichaamt de essentie van elegantie en stijl, en ik nodig je uit om jezelf te trakteren op deze magische creatie.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
garantie

materiaal

,

steensoort

steenmaat

vorm

levertijd

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook