Unieke zilveren schotelring met zoetwaterparel en ornamenten

'Dish Delight'

Betover jezelf met ‘Dish Delight’ – een zilveren schotelring met een handgesmede magie en een glinsterende zoetwaterparel.

 325,00

Ik nodig je uit om ‘Dish Delight’ te ontdekken, een waar kunstwerk van zilver en zoetwaterparel. Elke ring is met de hand gesmeed, doordrenkt met creatieve passie en vormgegeven met zorgvuldig met de hand aangebrachte ornamenten. Hoewel de ring op de foto al een trotse eigenaar heeft gevonden, ben ik enthousiast om een op maat gemaakt exemplaar voor jou te creëren. De levertijd hiervan is 6-8 weken.

Bovendien biedt ‘Dish Delight’ een keuze aan parelkleuren – van klassiek wit tot zacht roze, elegant grijs tot mysterieus zwart. De schitterende zoetwaterparel, met een diameter van 9 mm, staat centraal in dit unieke ontwerp en vangt het licht op een betoverende manier.

Deze schotelring is niet alleen een sieraad, maar ook een kunstwerk dat de schoonheid van ambacht en verfijning omarmt. Het is een tijdloze herinnering aan de unieke momenten in het leven, gevangen in zilver en parel. ‘Dish Delight’ belichaamt de essentie van elegantie en stijl, en ik nodig je uit om jezelf te trakteren op deze magische creatie.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
garantie:

materiaal:

,

steensoort:

steenmaat:

vorm:

levertijd:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper