Unieke zilveren zon hanger met oranje/gele steen

Unieke zilveren zon hanger met oranje/gele steen

'Solar Radiance'
Ontdek de stralende schoonheid van mijn unieke ‘Solar Radiance’ zilveren zon hanger met oranje/gele steen. Handgeschilderd en versterkt door het zilver, een ware creatie die schittert aan jouw ketting.

 395,00

Dit stuk maak ik voor jou op maat, ik neem contact met je op

lengte ketting

kleur

,

steunkleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

,

steensoort

levertijd

garantie


Als je je fantasie op hol laat slaan kunnen deze ringen in veel verschillende combinaties worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan kleine edelstenen zoals spinel, saffier, robijn.

Als maker van de ‘Solar Radiance’ zilveren zon hanger met oranje/gele steen nodig ik je uit om de stralende schoonheid van dit unieke sieraad te ontdekken. Met zorg en vakmanschap is de steen met de hand geschilderd, waardoor elke hanger een unieke creatie is. De zonvorm van het zilver omringt de steen en geeft het een versterkte uitstraling. Met een diameter van 4,5 cm is de hanger een opvallend en artistiek stuk dat direct de aandacht trekt.

Deze zon hanger op de foto is verkocht maar kan op maat gemaakt worden en wordt geleverd met een elegante ketting van 45 cm, waardoor het sieraad perfect op je decolleté valt. De combinatie van het zilver en de oranje/gele steen zorgt voor een warme en stralende uitstraling die je look compleet maakt. Bovendien ben ik altijd bereid om op verzoek andere kleuren of metalen te gebruiken, zodat het sieraad volledig aan jouw persoonlijke smaak en stijl kan voldoen.

Met de ‘Solar Radiance’ zilveren zon hanger straal je niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Het is een symbool van kracht, licht en vitaliteit dat je dagelijks kunt dragen. Voel je verbonden met de zon en laat het je herinneren aan de positieve energie die je in jezelf draagt. Durf uniek te zijn en laat jouw stralende persoonlijkheid zien met deze prachtige zilveren zon hanger.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook