Unieke zilveren zon hanger met oranje/gele steen

'Solar Radiance'

Ontdek de stralende schoonheid van mijn unieke ‘Solar Radiance’ zilveren zon hanger met oranje/gele steen. Handgeschilderd en versterkt door het zilver, een ware creatie die schittert aan jouw ketting.

Verkrijgbaar op aanvraag

 395,00

Als maker van de ‘Solar Radiance’ zilveren zon hanger met oranje/gele steen nodig ik je uit om de stralende schoonheid van dit unieke sieraad te ontdekken. Met zorg en vakmanschap is de steen met de hand geschilderd, waardoor elke hanger een unieke creatie is. De zonvorm van het zilver omringt de steen en geeft het een versterkte uitstraling. Met een diameter van 4,5 cm is de hanger een opvallend en artistiek stuk dat direct de aandacht trekt.

Deze zon hanger op de foto is verkocht maar kan op maat gemaakt worden en wordt geleverd met een elegante ketting van 45 cm, waardoor het sieraad perfect op je decolleté valt. De combinatie van het zilver en de oranje/gele steen zorgt voor een warme en stralende uitstraling die je look compleet maakt. Bovendien ben ik altijd bereid om op verzoek andere kleuren of metalen te gebruiken, zodat het sieraad volledig aan jouw persoonlijke smaak en stijl kan voldoen.

Met de ‘Solar Radiance’ zilveren zon hanger straal je niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Het is een symbool van kracht, licht en vitaliteit dat je dagelijks kunt dragen. Voel je verbonden met de zon en laat het je herinneren aan de positieve energie die je in jezelf draagt. Durf uniek te zijn en laat jouw stralende persoonlijkheid zien met deze prachtige zilveren zon hanger.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

,

steunkleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

,

steensoort

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper