Zilveren artistieke oorbellen met reliëf

'Embossed Elegance'

Ontketen de subtiele pracht van ‘Embossed Elegance’, waar verfijnd reliëf en zilveren schittering elkaar vinden in deze unieke oorbellen.

1 stuk op voorraad (nabestelling mogelijk)

 195,00

Laat je meenemen op een reis van artistieke verfijning met ‘Embossed Elegance’. Deze sterling zilveren oorbellen zijn niet slechts een sieraad, maar een kunstwerk dat de essentie van schoonheid aan je oorlellen brengt. Met een gewicht van nog geen 1,5 gram per stuk bieden deze oorbellen comfort, terwijl de 1,5cm grootte een discrete, maar onmiskenbare aanwezigheid garandeert.

Het unieke reliëfpatroon dat ik normaal gesproken reserveer voor de verborgen zijde van mijn handgesmede creaties, siert nu trots de voorzijde. Dit op verzoek van velen die verliefd werden op de delicate details die vaak alleen in stilte glanzen. Elk patroon vertelt een eigen verhaal, een fluistering van de ambacht die elke keer anders is.

‘De Embossed Elegance’ is een ode aan het onzichtbare, nu zichtbaar gemaakt voor de wereld om te bewonderen. Draag deze oorbellen en voel hoe de zachte texturen van het zilver je oren sieren, terwijl ze het licht vangen en reflecteren bij elke beweging. Ze zijn een symbool van de ongeziene pracht die nu de hoofdrol speelt, een geschenk van kunst die je dagelijks met je meedraagt.

Ervaar de luxe van handgemaakte perfectie en laat je oren spreken met een stil verhaal van ‘Embossed Elegance’.

  • Laat zien wie je bent
  • Lichtgewicht
  • Tijdloze accessoire

Op verzoek ook te smeden in goud.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal

levertijd

garantie

collectie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper