Zilveren druppel hanger met paarse stenen

Zilveren druppel hanger met paarse stenen

'Tri-purple'
De zilveren druppel hanger ‘Tri-purple’ is een uniek en bijzonder sieraad, handgemaakt door de talentvolle kunstenares Daniëlle Looije. Laat je verleiden door de paarse stenen die met de hand zijn geschilderd in verschillende kleuren paars.

 285,00

Dit stuk maak ik voor jou op maat, ik neem contact met je op

lengte ketting

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

, , ,

vorm

,

techniek

levertijd

garantie

De zilveren druppel hanger ‘Tri-purple’ is een sieraad om trots op te zijn. Het is ontworpen en gesmeed door de getalenteerde kunstenares Daniëlle Looije, wat betekent dat je gegarandeerd de enige op de wereld bent met dit sieraad. De paarse stenen zijn een echte blikvanger, deze zijn met de hand geschilderd in verschillende kleuren paars en geven de hanger een speels en uniek effect. Het ontwerp is een prachtige druppelvorm, die subtiel is maar toch opvalt. Deze hanger is onderdeel van de exclusieve sieradenlijn en wordt geleverd met een ketting van 45cm.

Deze hanger is verkocht, maar ik maak hem graag voor je op maat, we kiezen dan samen een mooie kleur uit voor de stenen. De levertijd is +-/ 4 weken. Laat je verleiden door deze bijzondere hanger en voeg hem toe aan je verzameling.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook