Zilveren druppel hanger met paarse stenen

'Tri-purple'

De zilveren druppel hanger ‘Tri-purple’ is een uniek en bijzonder sieraad, handgemaakt door de talentvolle kunstenares Daniëlle Looije. Laat je verleiden door de paarse stenen die met de hand zijn geschilderd in verschillende kleuren paars.

Verkrijgbaar op aanvraag

 285,00

De zilveren druppel hanger ‘Tri-purple’ is een sieraad om trots op te zijn. Het is ontworpen en gesmeed door de getalenteerde kunstenares Daniëlle Looije, wat betekent dat je gegarandeerd de enige op de wereld bent met dit sieraad. De paarse stenen zijn een echte blikvanger, deze zijn met de hand geschilderd in verschillende kleuren paars en geven de hanger een speels en uniek effect. Het ontwerp is een prachtige druppelvorm, die subtiel is maar toch opvalt. Deze hanger is onderdeel van de exclusieve sieradenlijn en wordt geleverd met een ketting van 45cm.

Deze hanger is verkocht, maar ik maak hem graag voor je op maat, we kiezen dan samen een mooie kleur uit voor de stenen. De levertijd is +-/ 4 weken. Laat je verleiden door deze bijzondere hanger en voeg hem toe aan je verzameling.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

, , ,

vorm

,

techniek

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper