Kapotte stenen in een erfstuk, wat nu?

Dierbare erfstukken zijn vaak de meest betekenisvolle sieraden die we bezitten. Helaas kunnen ze na verloop van tijd kapot gaan, wat erg verdrietig kan zijn. Soms kiezen mensen ervoor om sieraden om te laten smelten en er iets nieuws van te laten maken. Maar als het sieraad helemaal precies is zoals je het wil hebben, is dat geen echte oplossing.

In dit geval hebben we er voor gekozen om de stenen uit de ring te halen, de kleine stukjes die over waren onzichtbaar her te gebruiken en daaroverheen een klein handgeschilderd kunstwerkje te plaatsen vergelijkbaar met de kleur van de stenen die erin hebben gezeten, afgewerkt met epoxy. Dit was nodig omdat de hardheid van de stenen niet toereikend was om in een ring te dragen, waardoor de huidge stenen gebroken waren.

Hersteld erfstuk met kapotte steentjes
Hersteld erfstuk met kapotte steentjes
Hersteld erfstuk nieuwe stenen

Vond je dit interessant?
Help mij door dit te delen via social media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Danielle maakt sieraden

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Danielle Looije

Exclusieve inkijk

Krijg een exclusieve inkijk in het leven van Daan en ontvang exclusieve verhalen, tips en acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Solderen van zilver
Je zal misschien wel eens ergens hebben gelezen dat ik voor mijn kunstenaarschap nog een heel ander leven heb gehad, ooit liet ik mij wijsmaken dat je met creativiteit geen geld kon verdienen en omdat het bloed kroop waar het niet gaan kon, begon ik op mijn 19e een reclamebureau, toch een beetje creatief 😏!
Solderen van sieraden op maat
Hallo daar! Ik ben Danielle, maar de meesten noemen me Daan. En raad eens? Vandaag wil ik het even hebben over sieraden en zelfexpressie. Voor mij zijn sieraden veel meer dan gewoon accessoires.
Cadeautje voor jezelf
Dopamine is zo’n stof die door het lichaam wordt aangemaakt. We noemen het ook wel het geluks- of beloningshormoon. Als ‘te’ ergens voor staat is alles verkeerd, maar van jezelf af en toe eens iets cadeau doen, is nog nooit iemand slechter geworden. 

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper