Argentium zilver

Bekijk filters

Enig resultaat

Filter op prijs

Sieraden van Argentium zilver

Als creatieve kunstenaar ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn werk te verbeteren en te innoveren. Een van mijn meest recente ontdekkingen is Argentium zilver, een fascinerende en veelzijdige edelmetaal die een revolutie teweegbrengt in de wereld van sieradenontwerp. Dit zilver oxideert nagenoeg niet, dat betekent dat je huid en je ring niet zwart worden bij het dragen.

Wat is Argentium Zilver?

Argentium zilver is geen gewoon zilver. Het is een speciale legering van zilver, koper, en een vleugje germanium. En dit kleine beetje germanium maakt een wereld van verschil.

De voordelen van Argentium Zilver

Wat maakt Argentium zilver zo speciaal en waarom ben ik er als kunstenaar zo enthousiast over?

  1. Schitterende glans: Argentium zilver heeft een prachtige, langdurige glans die me doet denken aan de glinstering van een heldere sterrenhemel. Het blijft langer stralen dan traditioneel sterling zilver, wat betekent dat mijn creaties er altijd op hun best uitzien.
  2. Tarnish-resistent: Een van de grootste frustraties als het gaat om zilveren sieraden is de onvermijdelijke aantasting (oxidatie), maar Argentium zilver heeft een natuurlijke weerstand tegen aanslag. Dat betekent minder tijd besteed aan poetsen en meer tijd om te creëren.
  3. Milieuvriendelijk: Argentium zilver wordt vervaardigd met behulp van gerecycled zilver, wat betekent dat het een duurzamere keuze is voor mijn milieubewuste kunst.
  4. Sterker en duurzamer: Dit zilver is sterker dan traditioneel zilver, waardoor mijn sieraden langer meegaan en minder snel beschadigd raken.
  5. Hypoallergeen: Voor mensen die gevoelig zijn voor metalen allergieën, is Argentium zilver hypoallergeen en veiliger om te dragen.

Kortom, Argentium zilver opent de deur naar nieuwe mogelijkheden in mijn kunst. Het biedt duurzaamheid, glans en veelzijdigheid die me als kunstenaar de vrijheid geven om mijn creatieve visie tot leven te brengen op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Het is een materiaal dat me inspireert en me helpt mijn meest gedurfde ideeën om te zetten in prachtige, blijvende kunstwerken. Dus, de volgende keer dat je een van mijn sieraden bewondert, weet dan dat het gemaakt is met liefde, passie, en Argentium zilver.

Bijzondere sieradenwebshop
Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️
Filter op prijs

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper