'Aqua Mirage'

Dubbele hypoallergene verstelbare damesring met donkere steen

Diepblauwe geheimen wachten om ontdekt te worden in de reflecties van ‘Aqua Mirage’, een sieraad waar kunst en ambacht samenkomen.

 54,95

Bij elke creatie die ik vorm, voel ik de dans van kleur en emotie. Deze dubbele damesring, ‘Aqua Mirage’, is daar een levendig voorbeeld van. De handgeschilderde stenen vertellen een verhaal van diepe, oceaanachtige blauwtinten, vermengd met het mysterie van een ongrijpbare horizon.

Gemaakt met aandacht voor elke drager, is de ring niet alleen hypoallergeen, maar ook verstelbaar tussen maat 16 en 18. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm, net zo uniek en flexibel als jij.

Draag ‘Aqua Mirage’ en voel de kracht van de oceaan, de diepte van het mysterie, en de artistieke touch die dit sieraad zo speciaal maakt. Hierin ontmoeten vakmanschap en verbeelding elkaar, omarmd door jouw vinger.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook
 119,00 179,00