Dubbele hypoallergene verstelbare damesring met donkere steen

'Aqua Mirage'

Diepblauwe geheimen wachten om ontdekt te worden in de reflecties van ‘Aqua Mirage’, een sieraad waar kunst en ambacht samenkomen.

 54,95

Bij elke creatie die ik vorm, voel ik de dans van kleur en emotie. Deze dubbele damesring, ‘Aqua Mirage’, is daar een levendig voorbeeld van. De handgeschilderde stenen vertellen een verhaal van diepe, oceaanachtige blauwtinten, vermengd met het mysterie van een ongrijpbare horizon.

Gemaakt met aandacht voor elke drager, is de ring niet alleen hypoallergeen, maar ook verstelbaar tussen maat 16 en 18. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm, net zo uniek en flexibel als jij.

Draag ‘Aqua Mirage’ en voel de kracht van de oceaan, de diepte van het mysterie, en de artistieke touch die dit sieraad zo speciaal maakt. Hierin ontmoeten vakmanschap en verbeelding elkaar, omarmd door jouw vinger.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat:

, , , , ,

kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

, ,

vorm:

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper