Dubbele ring twisted met zilver en goud en afgewerkt met een schitterende moissanite

'Celestial Harmony'

Ontdek ‘Celestial Harmony’: een samenspel van zilver, goud en de betoverende glans van moissanite. Een sieraad dat het licht vangt en verhalen vertelt.

 695,00

In het diepst van mijn creativiteit ontstond ‘Celestial Harmony’, een ring waarbij de eeuwenoude charme van 18k geelgoud en het tijdloze sterling zilver in een liefdevolle twist samenkomen. Elke keer als ik naar deze ring kijk, herinnert het me aan de harmonie van het universum, waarin alles perfect in balans is.

Centraal staat een schitterende moissanite van 5mm, die, afhankelijk van het licht, danst in tinten van rood, oranje en roze. Het is niet zomaar een steen; het is een symbool van vuur en passie, ingekapseld in een zetkast van 18k geelgoud.

Hoewel ‘Celestial Harmony’ uniek is in zijn soort, begrijp ik dat sommigen onder jullie een eigen draai willen geven aan dit ontwerp. Daarom bied ik deze ring op aanvraag aan, waarbij je de vrijheid hebt te kiezen voor andere edelstenen of metaalcombinaties (prijs op aanvraag). Elk sieraad dat ik maak, is een verlengstuk van mijn ziel en ik ben enthousiast om samen met jou een stuk te creëren dat jouw verhaal vertelt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

, ,

garantie:

materiaal:

,

steensoort:

steenmaat:

vorm:

levertijd:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper