'Celestial Harmony'

Dubbele ring twisted met zilver en goud en afgewerkt met een schitterende moissanite

Ontdek ‘Celestial Harmony’: een samenspel van zilver, goud en de betoverende glans van moissanite. Een sieraad dat het licht vangt en verhalen vertelt.

 695,00

In het diepst van mijn creativiteit ontstond ‘Celestial Harmony’, een ring waarbij de eeuwenoude charme van 18k geelgoud en het tijdloze sterling zilver in een liefdevolle twist samenkomen. Elke keer als ik naar deze ring kijk, herinnert het me aan de harmonie van het universum, waarin alles perfect in balans is.

Centraal staat een schitterende moissanite van 5mm, die, afhankelijk van het licht, danst in tinten van rood, oranje en roze. Het is niet zomaar een steen; het is een symbool van vuur en passie, ingekapseld in een zetkast van 18k geelgoud.

Hoewel ‘Celestial Harmony’ uniek is in zijn soort, begrijp ik dat sommigen onder jullie een eigen draai willen geven aan dit ontwerp. Daarom bied ik deze ring op aanvraag aan, waarbij je de vrijheid hebt te kiezen voor andere edelstenen of metaalcombinaties (prijs op aanvraag). Elk sieraad dat ik maak, is een verlengstuk van mijn ziel en ik ben enthousiast om samen met jou een stuk te creëren dat jouw verhaal vertelt.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

, ,

garantie

materiaal

,

steensoort

steenmaat

vorm

levertijd

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook
 139,00 749,00