Gave kunstkaarten in verschillende kleuren

'Mixed Love'

Hey daar! Welkom bij mijn collectie te gekke kunstkaarten. Ik ben Danielle Looije en mijn passie is om jouw leven een beetje op te vrolijken met kleur.

 2,95

Dus, wat zijn die kaarten precies? Nou, het zijn eigenlijk kleine kunstwerken die je kunt versturen naar iemand die speciaal voor je is. Gewoon, om te laten weten dat je aan ze denkt, of om ze een beetje op te beuren als ze het nodig hebben.

Elke kaart die je hier ziet, is een origineel kunstwerk van mijn hand. Ik heb ze gemaakt met heel veel liefde en aandacht, en toen gedigitaliseerd zodat jij er ook van kunt genieten. Met al die vrolijke kleuren en unieke designs, kunnen ze echt een lach op iemands gezicht toveren.

Dus, kies een kaart die bij jouw boodschap past en maak iemands dag een beetje vrolijker met een beetje kunst en liefde.

Wil je dat de kaart direct bij iemand op de deurmat beland? Kies dan voor het bestellen voor een ander verzendadres en schrijf bij de bestelnotities de tekst die je op de kaart wil hebben.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
Maat:

148 mm x 148 mm

levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper