'S(ear)ious XL'

Handgesmede earcuff met doortrekoorbel

Creëer een unieke look met onze handgesmede earcuff met doortrekoorbel ‘S(ear)ious’!

 150,00

Beschikbaar voor nabestelling op maat

Ga voor een edgy en originele look met onze handgesmede earcuff met doortrekoorbel ‘S(ear)ious’. Deze earcuff is uniek, want hij wordt speciaal voor jou met de hand gesmeed en gepatineerd. Hierdoor kan het patroon iets afwijken van de foto, maar dat maakt hem juist extra bijzonder. De earcuff is gemakkelijk over je oor te schuiven en geeft direct een gaaf effect. Als je hem zat bent, haal je hem er gewoon weer af. Met deze earcuff creëer je zonder moeite een stoere en originele look. Houd er wel rekening mee dat de levertijd iets langer is, namelijk ongeveer 2 a 3 weken, omdat ik deze earcuff speciaal voor jou maak.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
materiaal

levertijd

vorm

garantie

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook