Handgesmede earcuff met doortrekoorbel

Handgesmede earcuff met doortrekoorbel

'S(ear)ious XL'
Creëer een unieke look met onze handgesmede earcuff met doortrekoorbel ‘S(ear)ious’!

 150,00

Dit stuk maak ik voor jou op maat, ik neem contact met je op

materiaal

levertijd

vorm

garantie

Ga voor een edgy en originele look met onze handgesmede earcuff met doortrekoorbel ‘S(ear)ious’. Deze earcuff is uniek, want hij wordt speciaal voor jou met de hand gesmeed en gepatineerd. Hierdoor kan het patroon iets afwijken van de foto, maar dat maakt hem juist extra bijzonder. De earcuff is gemakkelijk over je oor te schuiven en geeft direct een gaaf effect. Als je hem zat bent, haal je hem er gewoon weer af. Met deze earcuff creëer je zonder moeite een stoere en originele look. Houd er wel rekening mee dat de levertijd iets langer is, namelijk ongeveer 2 a 3 weken, omdat ik deze earcuff speciaal voor jou maak.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook