Doortrek oorbellen

Doortrekoorbellen zijn op dit moment de nieuwste rage in de sieradenwereld. Ze zijn uniek, stijlvol en opvallend. Deze oorbellen zijn niet zomaar standaard oorbellen, maar hebben een speciaal ontwerp waardoor ze op een creatieve manier door je oor kunnen worden gedragen. Of je nu 2 of 3 gaatjes in één oor hebt. Ben jij op zoek naar een statement sieraad dat anders is dan de rest? Dan zijn deze doortrekoorbellen de perfecte keuze voor jou!

Unieke zilveren oorbellen voor twee gaatjes

Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Roze
Turquoise
Wit
Zwart

Unieke handgeschilderde stenen

Wat deze doortrekoorbellen nog specialer maakt, is dat ze zijn uitgerust met unieke handgeschilderde stenen. Elke steen is een kunstwerkje op zich en garandeert dat jij de enige bent die deze sieraden bezit. De handgeschilderde stenen geven de oorbellen een extra dimensie en zorgen voor een opvallend accent.

Rijg je doortrek oorbellen door 2 gaatjes

Doortrekoorbellen kun je op een creatieve manier door je oor rijgen als je meerdere gaatjes in je oor hebt. Dit geeft een stijlvolle uitstraling en zorgt ervoor dat ze extra opvallen. De doortrekoorbellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, waardoor er voor iedereen een perfect paar tussen zit.

Zoek jij iets anders dan standaard oorbellen? Dan zijn deze doortrekoorbellen de perfecte keuze voor jou!

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️
Cadeau feestdagen

🌟 MYSTERY CADEAU twv 9,95

Enkel voor de feestdagen! 🌟

Ben jij klaar voor een sprankelende verrassing? Een handgemaakt kunstwerk, dat niet alleen jouw unieke persoonlijkheid zal weerspiegelen, maar ook een betoverende boodschap met zich meedraagt: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent’.

🔎 Hint: Je zult meer zien dan alleen je reflectie.

Voeg dit exclusieve mysterieuze cadeau toe aan je winkelmandje en laat je verrassen! *

* zolang de voorraad strekt