Zilveren doortrekoorbellen met gekleurde steen

'Aurora Elegance'

Kleurrijke zilveren doortrekoorbellen met handgeschilderde stenen.

 79,95

Hallo, ik ben Danielle en het is mijn passie om mooie sieraden te ontwerpen die passen bij jouw persoonlijkheid. Mag ik je voorstellen aan mijn nieuwste creatie: de zilveren doortrekoorbellen ‘Aurora Elegance’.

Deze elegante oorbellen zijn gemaakt van sterling zilver en zijn versierd met een kleurrijke, handgemaakte steen. Ze zijn ultralicht, met slechts 0,5 gram per oorbel, en hebben een lengte van 9,5 cm. Dit maakt ze niet alleen prachtig om te zien, maar ook heerlijk comfortabel om te dragen.

De veelzijdigheid van deze oorbellen is echt iets speciaals. Je kunt ze door twee gaatjes rijgen voor een speelse en unieke look, of ze door één gaatje laten bungelen voor een meer klassieke stijl. Hoe je ze ook draagt, de ‘Aurora Elegance’ oorbellen zullen altijd een blikvanger zijn.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
gewicht:

lengte:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper