'Sunset Threads'

Zilveren doortrekoorbellen oranje

Waar het vlammende oranje van de ondergaande zon en het koele zilver samensmelten tot een kunstwerk voor je oren.

 79,95

Als ik mijn penseel doop in tinten van oranje en de steen tot leven breng, voel ik de magie van de zonsondergang die elke avond aan de horizon speelt. ‘Sunset Threads’ is meer dan alleen een sieraad; het is een reflectie van die magische momenten waarop de dag overgaat in de nacht.

Gemaakt met handgeschilderde oranje stenen, vertegenwoordigt elke ‘Sunset Threads’ doortrekoorbel een stukje van mijn ziel en mijn passie voor kunst en natuur. De zilveren draden glijden soepel door je oren, waardoor ze zowel een stijlvolle als comfortabele keuze zijn.

Het oranje van de stenen vangt het licht op de meest betoverende manier, alsof je kleine stukjes zonsondergang draagt die je look verhelderen en verrijken. Het zilver voegt een rustige elegantie toe, waardoor deze oorbellen zowel veelzijdig als opvallend zijn.

Bij het dragen van ‘Sunset Threads’ voel je niet alleen de liefde en toewijding waarmee ze zijn gemaakt, maar ook de schoonheid en warmte van de wereld om je heen. Ze zijn een herinnering aan de pracht van de natuur en de kunst die in het alledaagse schuilt.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
gewicht

lengte

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook