Zilveren doortrekoorbellen oranje

'Sunset Threads'

Waar het vlammende oranje van de ondergaande zon en het koele zilver samensmelten tot een kunstwerk voor je oren.

 79,95

Als ik mijn penseel doop in tinten van oranje en de steen tot leven breng, voel ik de magie van de zonsondergang die elke avond aan de horizon speelt. ‘Sunset Threads’ is meer dan alleen een sieraad; het is een reflectie van die magische momenten waarop de dag overgaat in de nacht.

Gemaakt met handgeschilderde oranje stenen, vertegenwoordigt elke ‘Sunset Threads’ doortrekoorbel een stukje van mijn ziel en mijn passie voor kunst en natuur. De zilveren draden glijden soepel door je oren, waardoor ze zowel een stijlvolle als comfortabele keuze zijn.

Het oranje van de stenen vangt het licht op de meest betoverende manier, alsof je kleine stukjes zonsondergang draagt die je look verhelderen en verrijken. Het zilver voegt een rustige elegantie toe, waardoor deze oorbellen zowel veelzijdig als opvallend zijn.

Bij het dragen van ‘Sunset Threads’ voel je niet alleen de liefde en toewijding waarmee ze zijn gemaakt, maar ook de schoonheid en warmte van de wereld om je heen. Ze zijn een herinnering aan de pracht van de natuur en de kunst die in het alledaagse schuilt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
gewicht:

lengte:

kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper