Prachtige doortrekoorbellen met groene handgemaakte stenen

'Vivid Vista'

Ontdek de magie van ‘Vivid Vista’! Unieke doortrekoorbellen die jouw unieke stijl accentueren. Voel je mooi, voel je speciaal!

 89,95

Voel jij je ooit onopgemerkt of verlang je naar iets dat jouw unieke schoonheid benadrukt? Dat gevoel kennen we allemaal. Maar vanaf vandaag hoeft dat niet meer. Maak kennis met onze ‘Vivid Vista’, prachtige zilveren doortrekoorbellen met handgemaakte groene stenen.

Elke steen, handgeschilderd en uniek, weerspiegelt een wereld van emoties – kracht, mysterie en elegantie. Met een lengte van 6,5 cm en een gewicht van slechts 1,5 gram zijn ze het toonbeeld van comfort en stijl.

Bezwaren over duurzaamheid of comfort? Geen zorgen! Sterling zilver is niet alleen duurzaam maar ook makkelijk weer op te poetsen. Daarnaast zijn de oorbellen met 1,5 gram per stuk ook nog super lichtgewicht.

Wacht niet langer! Verwen jezelf met de ‘Vivid Vista’ en stap in een wereld waar jouw innerlijke schoonheid en zelfvertrouwen stralen als nooit tevoren!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
gewicht:

lengte:

kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper