'Thermal Triad'

Handgesmede koperen oorbellen met hitte behandeld

Ervaar de dans van vuur en metaal met ‘Thermal Triad’. Koperen oorbellen, handgesmeed en gekleurd door de passie van vlammen, vormen een symfonie van tinten. Levertijd 4-6 weken. De kleuren en bewerkingen zijn per paar uniek en kunnen afwijken van de foto.

 175,00

Bestel hem en ik maak hem persoonlijk voor jou op maat

Elke slag, elke vlam, elke penseelstreek brengt me dichter bij het eindproduct. Met ‘Thermal Triad’ wilde ik de ruwe magie van het smeden en de onvoorspelbaarheid van het vuur vastleggen.

Het koper, zorgvuldig handgesmeed, vormt de basis van deze oorbellen. Maar wat hen echt uniek maakt, is de techniek van flame painting. Door het koper met hitte te behandelen, komen er diepe en fascinerende kleuren naar boven, elke tint met zijn eigen verhaal, zijn eigen dans met de vlammen. Afgewerkt met renaissance wax, behouden de oorbellen hun glans en bescherming tegen de elementen.

De zilveren oorhaken voegen een subtiel contrast toe, terwijl de driehoekige vorm met zijn unieke structuur een edgy en moderne uitstraling geeft. ‘Thermal Triad’ is niet zomaar een paar oorbellen. Het is het resultaat van vakmanschap, kunst en de pure kracht van elementen.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

materiaal

,

vorm

techniek

,

levertijd

garantie

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook