Handgesmede koperen oorbellen met hitte behandeld

'Thermal Triad'

Ervaar de dans van vuur en metaal met ‘Thermal Triad’. Koperen oorbellen, handgesmeed en gekleurd door de passie van vlammen, vormen een symfonie van tinten. Levertijd 4-6 weken. De kleuren en bewerkingen zijn per paar uniek en kunnen afwijken van de foto.

Verkrijgbaar op aanvraag

 175,00

Elke slag, elke vlam, elke penseelstreek brengt me dichter bij het eindproduct. Met ‘Thermal Triad’ wilde ik de ruwe magie van het smeden en de onvoorspelbaarheid van het vuur vastleggen.

Het koper, zorgvuldig handgesmeed, vormt de basis van deze oorbellen. Maar wat hen echt uniek maakt, is de techniek van flame painting. Door het koper met hitte te behandelen, komen er diepe en fascinerende kleuren naar boven, elke tint met zijn eigen verhaal, zijn eigen dans met de vlammen. Afgewerkt met renaissance wax, behouden de oorbellen hun glans en bescherming tegen de elementen.

De zilveren oorhaken voegen een subtiel contrast toe, terwijl de driehoekige vorm met zijn unieke structuur een edgy en moderne uitstraling geeft. ‘Thermal Triad’ is niet zomaar een paar oorbellen. Het is het resultaat van vakmanschap, kunst en de pure kracht van elementen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

materiaal

,

vorm

techniek

,

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper