Handgesmede ring met ingegoten stenen roze, paars en groen

'Molten Beauty'

Ervaar de luxe van een uniek kunststuk om je vinger. ‘Molten Beauty’ – een ring waarin kleur en creatie lekkerlijk zijn samengesmolten.

 295,00

Stap in de wereld van exclusiviteit met ‘Molten Beauty’, een ring die niet alleen je vinger siert, maar ook een verhaal vertelt. Elke ring wordt op bestelling met liefde handgesmeed, waarbij jouw persoonlijke touch centraal staat. De levendige zirkonia’s in tinten van wit, roze, paars en groen zijn zorgvuldig ingegoten, een ode aan de kleurrijke diversiteit.

Stel je voor hoe deze ring – met haar ingebedde zirkonia’s die speels schitteren in het licht – zich om je vinger wentelt. De contrasterende kleuren roze, paars en groen verweven zich in een dans van licht en glans, een subtiel detail dat niet onopgemerkt blijft.

Elke ‘Molten Beauty’ is een persoonlijke uitdrukking, gecreëerd om jouw unieke stijl te weerspiegelen. Beschikbaar in sterling zilver of goud, aangepast aan jouw wensen en maat, met een geduldige wachttijd van 4 tot 6 weken voor dit staaltje vakmanschap.

Deze ring belooft niet alleen een visueel genot, maar ook een comfortabele pasvorm. Laat je betoveren door de ‘Molten Beauty’ en draag een kunstwerk dat met geen andere ring te vergelijken is. Het is jouw moment om te schitteren met een sieraad dat net zo uniek is als jijzelf.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

, ,

steensoort:

vorm:

collectie:

techniek:

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper