Handgesmede ring met schelp

'Moonlit Shimmer'

Voel de oceaan in je vingers met deze prachtige handgesmede ring ‘Moonlit Shimmer’.

 265,00

Breng de magie van de oceaan naar je hand met deze adembenemende handgesmede ring. De ‘Moonlit Shimmer’ is gemaakt van hoogwaardig zilver en ingelegd met een parelmoeren schelp, waardoor elk stuk uniek is. De ring is ontworpen om te schitteren als de maan boven de oceaan, waardoor hij perfect is voor elke gelegenheid. Hij is ook zeer duurzaam, wat betekent dat je deze prachtige ring keer op keer kunt dragen. Met deze ring om je vinger voel je de frisse zeelucht en de zachte zandstranden van de kust. De maat van de ring is 19,5 en direct leverbaar. Andere maten worden speciaal voor jou gemaakt en hebben een levertijd van 4 tot 6 weken.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

,

steensoort:

vorm:

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper