Handgesmede ring met schelp

Handgesmede ring met schelp

'Moonlit Shimmer'
Voel de oceaan in je vingers met deze prachtige handgesmede ring ‘Moonlit Shimmer’.

 265,00 895,00

materiaal

,

steensoort

vorm

levertijd

garantie


Deze ring kan in opdracht gemaakt worden, in jouw maat en kleur, in de volgende combinaties:

  • 14k geelgoud (zie voorbeeld) – 1495,-
  • 14k roségoud – 1650,-
  • 14k roodgoud – 1650,-
  • 14k witgoud – 1695,-

 

Breng de magie van de oceaan naar je hand met deze adembenemende handgesmede ring. De ‘Moonlit Shimmer’ is gemaakt van hoogwaardig zilver en ingelegd met een parelmoeren schelp, waardoor elk stuk uniek is. De ring is ontworpen om te schitteren als de maan boven de oceaan, waardoor hij perfect is voor elke gelegenheid. Hij is ook zeer duurzaam, wat betekent dat je deze prachtige ring keer op keer kunt dragen. Met deze ring om je vinger voel je de frisse zeelucht en de zachte zandstranden van de kust. De maat van de ring is 19,5 en direct leverbaar. Andere maten worden speciaal voor jou gemaakt en hebben een levertijd van 4 tot 6 weken.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook