Kleurrijk verticaal schilderij

'Edge of the galaxy'

Ontdek de kleurrijke wereld van het universum op jouw muur!

 150,00

Laat je betoveren door de kleurrijke wereld van het universum met ons ‘Edge of the Galaxy’ schilderij. Of je nu op zoek bent naar een origineel schilderij of een prachtige afdruk op canvas, ik heb beide opties voor je beschikbaar. De canvas afdrukken zijn beperkt tot 25 stuks en zijn gemaakt op premium canvas van topkwaliteit, zodat de kleuren en details jarenlang mooi blijven. Als extra heeft het canvasdoek een ophangsysteem, zodat je het gemakkelijk kunt ophangen.

Heb je liever een origineel schilderij? Dan is het ‘Edge of the Galaxy’ schilderij, geschilderd en gesigneerd door Daniëlle zelf, precies wat je zoekt. Het origineel is gemaakt met acrylverf en wordt geleverd met een echtheidscertificaat. Bestel nu en breng het universum binnen in jouw huis!

Als je het schilderij in een andere kleur, uitvoering of formaat wilt, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
afmeting:

, ,

kleur:

steunkleur:

,

levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper