Kleurrijke handgesmede broche met paars en turquoise

'Silver-Laced'

Ontdek de magie van ‘Silver-Laced’ broches! Handgesmeed met zilver, versierd met een prachtige paars-turquoise steen en uniek handgeschilderd kunstwerk. Jouw stijl, jouw kleur!

Verkrijgbaar op aanvraag

 225,00

Stap binnen in mijn betoverende webshop, waar kunst en ambacht samenkomen in de schitterende ‘Silver-Laced’ broche. Elk stuk is met toewijding met de hand gesmeed uit zilver en versierd met een betoverende paars-turquoise steen, omhuld door een sierlijke rand die de creativiteit en vakmanschap viert.

Maar wat deze broche echt bijzonder maakt, is het handgeschilderde kunstwerk van 20 mm. Dit kunstwerk voegt een vleugje unieke persoonlijkheid toe, als een schilderij in miniatuurvorm. De kleuren paars en turquoise harmoniëren om een gevoel van mysterie en rust op te roepen, terwijl ze tegelijkertijd jouw stijl laten stralen.

Nog leuker is dat ik de broche kan aanpassen met een kunstwerk in jouw favoriete kleur. Zo wordt elke ‘Silver-Laced’ broche een ware expressie van jouw smaak en individualiteit. Draag deze broche met trots op je favoriete outfit, als een symbool van jouw eigen kunstzinnige karakter.

Op aanvraag ook te maken in goud.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

,

materiaal

steensoort

steenmaat

,

levertijd

garantie

eigenschap

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper