'Silver-Laced'

Kleurrijke handgesmede broche met paars en turquoise

Ontdek de magie van ‘Silver-Laced’ broches! Handgesmeed met zilver, versierd met een prachtige paars-turquoise steen en uniek handgeschilderd kunstwerk. Jouw stijl, jouw kleur!

 225,00

Verkrijgbaar op aanvraag

Stap binnen in mijn betoverende webshop, waar kunst en ambacht samenkomen in de schitterende ‘Silver-Laced’ broche. Elk stuk is met toewijding met de hand gesmeed uit zilver en versierd met een betoverende paars-turquoise steen, omhuld door een sierlijke rand die de creativiteit en vakmanschap viert.

Maar wat deze broche echt bijzonder maakt, is het handgeschilderde kunstwerk van 20 mm. Dit kunstwerk voegt een vleugje unieke persoonlijkheid toe, als een schilderij in miniatuurvorm. De kleuren paars en turquoise harmoniëren om een gevoel van mysterie en rust op te roepen, terwijl ze tegelijkertijd jouw stijl laten stralen.

Nog leuker is dat ik de broche kan aanpassen met een kunstwerk in jouw favoriete kleur. Zo wordt elke ‘Silver-Laced’ broche een ware expressie van jouw smaak en individualiteit. Draag deze broche met trots op je favoriete outfit, als een symbool van jouw eigen kunstzinnige karakter.

Op aanvraag ook te maken in goud.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper