Organische zilveren ring met zirkonia en blauwe steen

'Seafoam Serenade'

Breng de zee dichterbij met deze exclusieve zilveren ring met zirkonia en handgeschilderde blauwe steen. De perfecte toevoeging aan jouw sieradencollectie!

 295,00

De ‘Seafoam Serenade’ is een organische zilveren ring met een bijzonder design. De speelse afwerking en de prachtige handgeschilderde blauwe steen maken deze ring tot een echte eyecatcher. De ring is voorzien van zirkonia voor extra sprankeling en een elegante uitstraling.

De ring op de foto is op maat gemaakt voor een klant en dus verkocht, maar deze kan ik voor jou op maat maken met een speciaal handgeschilderde steen in jouw favoriete kleuren. Zo creëren we samen een uniek sieraad dat perfect bij jou past. De ‘Seafoam Serenade’ is perfect voor speciale gelegenheden, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik. De organische vormen zorgen ervoor dat de ring comfortabel zit en niet snel in de weg zit.

Als je op zoek bent naar een unieke en artistieke ring die je doet denken aan de zee en het strand, dan is de ‘Seafoam Serenade’ de perfecte keuze voor jou. Laat mij weten welke steen jij kiest en ik maak de ring speciaal voor jou op maat.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

,

steenmaat:

,

techniek:

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper