Organische zilveren ring met zirkonia en blauwe steen

Organische zilveren ring met zirkonia en blauwe steen

'Seafoam Serenade'
Breng de zee dichterbij met deze exclusieve zilveren ring met zirkonia en handgeschilderde blauwe steen. De perfecte toevoeging aan jouw sieradencollectie!

 295,00

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

,

steenmaat

,

techniek

levertijd

garantie

De ‘Seafoam Serenade’ is een organische zilveren ring met een bijzonder design. De speelse afwerking en de prachtige handgeschilderde blauwe steen maken deze ring tot een echte eyecatcher. De ring is voorzien van zirkonia voor extra sprankeling en een elegante uitstraling.

De ring op de foto is op maat gemaakt voor een klant en dus verkocht, maar deze kan ik voor jou op maat maken met een speciaal handgeschilderde steen in jouw favoriete kleuren. Zo creëren we samen een uniek sieraad dat perfect bij jou past. De ‘Seafoam Serenade’ is perfect voor speciale gelegenheden, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik. De organische vormen zorgen ervoor dat de ring comfortabel zit en niet snel in de weg zit.

Als je op zoek bent naar een unieke en artistieke ring die je doet denken aan de zee en het strand, dan is de ‘Seafoam Serenade’ de perfecte keuze voor jou. Laat mij weten welke steen jij kiest en ik maak de ring speciaal voor jou op maat.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook