Originele kleurrijke kunstsokken

'ArtSocks'

Hey daar! Welkom bij mijn collectie te gekke ArtSocks. Ik ben Danielle Looije en ik wil mijn kunst graag toegankelijk maken voor iedereen, zelfs voor je voeten!

 24,95

Dus, wat zijn die ArtSocks precies? Nou, het zijn sokken met een twist! Elke sok is bedrukt met een origineel kunstwerk dat ik zelf heb gemaakt. Dat betekent dat je niet alleen je voeten warm houdt, maar ook een stukje kunst met je meedraagt.

Waarom sokken met kunst erop? Omdat het gewoon super gaaf is! Stel je voor, je stapt ‘s ochtends uit bed en trekt een paar ArtSocks aan. In plaats van saaie sokken, heb je nu een stukje kunst aan je voeten. Hoe cool is dat? Dus, of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of gewoon lekker thuis relaxt, met deze sokken maak je een statement. En het beste van alles? Je steunt mij, een lokale kunstenaar en draagt bij aan het verspreiden van creativiteit en vreugde.

Kies een paar dat bij jouw stijl past en stap vol zelfvertrouwen de wereld in, met een beetje kunst aan je voeten. Ook beschikbaar als Giftbox.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
maat:

one-size

kleur:

materiaal:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

Keuze:

Giftbox, Beach Vibes, Purple Dreams, Life's a Beach, Azure Gold Veins, Always a way, Lava Flow

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper