Unieke hanger met zwart lavazand uit ijsland

'Glacial Inferno'

Ontdek de ruige schoonheid van IJsland met ‘Glacial Inferno’, een hanger die de kracht van een eeuwenoud landschap vangt.

Verkrijgbaar op aanvraag

 295,00

Stel je voor dat je de ruige textuur van een bevroren landschap draagt, dicht bij je hart. ‘Glacial Inferno’ is een eerbetoon aan de wilde IJslandse natuur, vastgelegd in de duurzame elegantie van sterling zilver. Deze hanger, zo groot als een euromunt, is niet alleen een sieraad maar een stukje van de aarde zelf, met zwart lavazand ingebed in zijn oppervlak.

Elke keer dat je deze hanger draagt, verbonden met een verfijnde ketting van 45 cm, voel je de verbintenis met de elementen. De textuur van het zand, getekend door de tijd, weerspiegelt de onstuimige geschiedenis van vulkanische activiteit en ijzige stilte. Het contrast tussen de koele zilveren tint en de donkere korrels van het lavazand vormt een tastbare herinnering aan de dynamische schoonheid van de natuur.

‘Glacial Inferno’ is meer dan een accessoire; het is een gespreksonderwerp, een kunstwerk, en een klein wonder dat je dicht bij je draagt. Laat je meenemen op een reis naar het Hoge Noorden elke keer dat je deze unieke hanger omdoet, en voel de kracht van IJsland’s vulkanische hartslag.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal

vorm

collectie

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper