Het geheim om van Valentijn een succes te maken

Pak Valentijn nu eens goed aan! Tja, of je wilt of niet, Valentijnsdag komt er weer aan en menig partner ziet een cadeautje toch graag tegemoet. Ook al wordt het door jan-en-alleman tegengesproken en wordt het commerciële uitbuiting genoemd, het is ook gewoon wat het is. 

Kies voor verschillende cadeau’s

Wat beter dan het succes van je cadeau te verdelen. Ik bedoel daarmee dat je een hoofdcadeau, maar wellicht ook nog een ‘bij’-cadeau kunt geven … en wellicht zelfs meer dan één. “Overladen” noemen ze dat ook wel, maar het is niet wekelijks, dus waarom niet.

Je kan aan een mooi hoofdcadeau denken in de vorm van bijvoorbeeld een sieraad. Niet zo vreemd natuurlijk, want menigeen denkt daar toch echt aan met Valentijnsdag, omdat het een blijvende herinnering is die jaren gekoesterd kan worden. Ik heb het niet voor niets altijd extra druk in deze periode. 

Combineer je hoofdcadeau eens met iets lekkers. Natuurlijk valt er dan aan chocolade te denken, maar ook andere zoetige lekkernijen van de patisserie bijvoorbeeld of verras je lief met een extra feestelijk ontbijtje. Eventueel kan je er ook nog een mooie bos bloemen of een enkele roos aan toevoegen of een mooie goed geschreven (poëtische) kaart. Genoeg mogelijkheden.

Verdeel Valentijncadeau’s over de dag

Met verdelen bedoel ik ook over de dag verdelen. Geef je lief een kleinigheid in de ochtend. Zorg dat er in de middag thuis of net waar je lief is, een bezorging kan plaatsvinden en werk zo naar het hoofdcadeau toe in de avonduren als je je lief weer ziet. 

Je toont op deze wijze dat je niet “zomaar wat doet, omdat het moet” (sociale druk wellicht) maar het is met zorg samengesteld, aandacht dus. In de avonduren komt dan het hoofdcadeau, een cadeau dat je mooi ingepakt zelf overhandigt. Als je je lief een beetje kent weet je wat hij/zij op waarde kan schatten en wat als mooi ervaren zal worden. Zo maak je van deze dag toch nog een beetje een speciale dag.

Heb je nog wat hulp nodig bij het uitzoeken van het hoofdcadeau en/of mooi inpakken van het hoofdcadeau, ik kan je er wel bij helpen of gebruik de cadeauhulp. Succes!!!

Vond je dit interessant?
Help mij door dit te delen via social media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Danielle maakt sieraden

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Danielle Looije

Exclusieve inkijk

Krijg een exclusieve inkijk in het leven van Daan en ontvang exclusieve verhalen, tips en acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Hanger met een verhaal
Dat ik alleen ben, vind ik meestal niet erg; ooit begon ik mijn volwassen leven alleen en ik had er toen al weinig moeite mee. Maar soms heb ik even steun nodig, om me sterker te maken dan ik me op dat moment voel.
Abstract schilderij met felle kleuren als kaart
Als sieradenontwerper krijg ik vaak de vraag met welke materialen ik het liefst werk. Eerlijk gezegd, ik heb geen vast antwoord. Elk materiaal heeft zijn charme en uitdagingen. Maar als er één aspect is dat centraal staat in mijn werk, dan is het kleur.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper