Ik maakte van een blokje een staafje šŸ„°

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
cursus edelsmeden

De hele zomer moest ik wachten tot ik EINDELIJK aan mijnĀ cursus edelsmedenĀ kon beginnen! Gisteren was het dan eindelijk zover. Ik kon aan de slag. Ik wil graag leren edelsmeden omdat in dan nog meer van mijn creativiteit en liefde in mijn sieraden kwijt kan. Dinsdagavond maakte ik van een blokje een staafje… Het lijkt in geen velden of wegen op een ring, maar dat komt nog wel!

Toen was het nog even spannend…

Want er is dus een groothandel speciaal voor edelsmeden en daar heb ik me aangemeld… Duim, duim duim en daar ben ik GEACCEPTEERD! Over een week gaan we onze inloopkast ombouwen tot werkplaats en kan ik dus verder aan de slag naast mijn cursus met zilversmeden. Ik heb er echt ZOVEEL zin in! Maar eerst lekker een weekje op vakantie.Ā 

DutchEnglish

10% cadeau op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief