Mokume gane hanger subtiel

'Mokume Pendant'

Voeg subtiliteit en uniekheid toe aan je look met de ‘Mokume Pendant’, de prachtige hanger gemaakt met de Japanse techniek Mokume Gane.

1 stuk op voorraad

 325,00

Word verliefd op de ‘Mokume Pendant’, de unieke hanger ontworpen door Daan en gemaakt van zilver, alpaca en koper. Deze hanger is volledig met de hand gemaakt met de Japanse techniek Mokume Gane. Het koper en het alpaca veranderen van kleur en er zal een reliëf ontstaan, waardoor deze hanger een eigen leven lijkt te hebben. De achterkant van de hanger is afgewerkt met sterling zilver om het contact met de huid te minimaliseren. Op aanvraag is deze hanger ook beschikbaar in andere metaalcombinaties (levertijd +/- 6 weken). Voeg subtiliteit en uniekheid toe aan je look met deze bijzondere hanger.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

materiaal

, ,

vorm

techniek

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper