Mokume gane hanger subtiel

Mokume gane hanger subtiel

'Mokume Pendant'
Voeg subtiliteit en uniekheid toe aan je look met de ‘Mokume Pendant’, de prachtige hanger gemaakt met de Japanse techniek Mokume Gane.

 325,00

1 stuk op voorraad

lengte ketting

materiaal

, ,

vorm

techniek

levertijd

garantie


Deze ring kan op aanvraag ook in het goud gemaakt worden.

Word verliefd op de ‘Mokume Pendant’, de unieke hanger ontworpen door Daan en gemaakt van zilver, alpaca en koper. Deze hanger is volledig met de hand gemaakt met de Japanse techniek Mokume Gane. Het koper en het alpaca veranderen van kleur en er zal een reliëf ontstaan, waardoor deze hanger een eigen leven lijkt te hebben. De achterkant van de hanger is afgewerkt met sterling zilver om het contact met de huid te minimaliseren. Op aanvraag is deze hanger ook beschikbaar in andere metaalcombinaties (levertijd +/- 6 weken). Voeg subtiliteit en uniekheid toe aan je look met deze bijzondere hanger.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook