'Mokume Pendant'

Mokume gane hanger subtiel

Voeg subtiliteit en uniekheid toe aan je look met de ‘Mokume Pendant’, de prachtige hanger gemaakt met de Japanse techniek Mokume Gane.

 325,00

1 stuk op voorraad

Word verliefd op de ‘Mokume Pendant’, de unieke hanger ontworpen door Daan en gemaakt van zilver, alpaca en koper. Deze hanger is volledig met de hand gemaakt met de Japanse techniek Mokume Gane. Het koper en het alpaca veranderen van kleur en er zal een reliëf ontstaan, waardoor deze hanger een eigen leven lijkt te hebben. De achterkant van de hanger is afgewerkt met sterling zilver om het contact met de huid te minimaliseren. Op aanvraag is deze hanger ook beschikbaar in andere metaalcombinaties (levertijd +/- 6 weken). Voeg subtiliteit en uniekheid toe aan je look met deze bijzondere hanger.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

lengte ketting

materiaal

, ,

vorm

techniek

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.