Mokume gane hanger subtiel

'Mokume Pendant'

Mokume gane hanger subtiel

 295,00

Deze bijzondere hanger is gemaakt van zilver, alpaca en koper een uniek ontwerp van Daan. Het ontwerp is gemaakt met de Japanse Techniek ‘Mokume Gane‘. Dit is overigens een hanger die zijn eigen leven leid. Het koper/de alpaca kan per dag van kleur verschillen (lichter of donkerder) en ook zal er naar verloop van tijd een reliëf ontstaan. De achterkant van de hanger is volledig gemaakt van sterling zilver om het contact met de huid te minimaliseren.

Op aanvraag kan deze hanger ook in andere metaalcombinaties gemaakt worden.

lengte ketting

materiaal

, ,

vorm

techniek

levertijd

1-2 werkdagen

garantie

1 jaar

1 op voorraad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). Lees meer over de verzorging van sieraden.

Cadeauverpakking sieraden

Cadeauverpakking

Maak je cadeau compleet met deze luxe cadeauverpakking en een gepersonaliseerde wenskaart.

Levering / retourzending

De meeste sieraden worden verzonden in een brievenbuspakje met track&trace. Je kunt jouw kunstwerkje binnen 30 dagen retourneren of omruilen.

Sieraden kleuren jou elke dag ❤️

Sieradenontwerper Danielle Looije

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.