Ronde Mokume gane hanger met zilveren spang

'Terra Orbit'

Ontdek ‘Terra Orbit’, een hanger met de aarde als muze, vormgegeven door de unieke Japanse smeedkunst Mokume Gane.

1 stuk op voorraad

 495,00

Mijn nieuwste creatie, ‘Terra Orbit’, is een eerbetoon aan de aarde en haar eeuwenoude ambachten. De ronde hanger is gevormd door Mokume Gane, een verfijnde Japanse techniek die verschillende metalen samenvoegt tot een gelaagd geheel dat houtnerfpatronen nabootst. Het is een symbool van natuurlijke schoonheid en vakmanschap, in dit geval, messing en koper samensmelten in een dans van kleur en textuur. Gezet in een zilveren setting.

Na het smeden is de hanger zorgvuldig gepatineerd om de unieke patronen te benadrukken, waarna de kleuren zijn gefixeerd met wax, wat zorgt voor een diepte en rijkheid die het licht vangt en de blik vasthoudt. De spang (⌀14), ontworpen om de hanger te laten zweven, vormt een subtiele maar stevige ondersteuning die het gemakkelijk maakt om dit kunstwerk te dragen.

Elk onderdeel van ‘Terra Orbit’ is met precisie en aandacht voor detail gemaakt. Het vertelt het verhaal van de aarde – haar metalen, haar patronen, en de kunst van het omvormen van ruwe elementen tot een object van schoonheid. Deze hanger is niet alleen een sieraad. Het is een stukje aardse magie, gecreëerd om de drager dagelijks te verbinden met de tijdloze charme van onze planeet.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

materiaal

, ,

vorm

,

techniek

levertijd

1 – 2 werkdagen

garantie

1 jaar

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper