'Terra Orbit'

Ronde Mokume gane hanger met zilveren spang

Ontdek ‘Terra Orbit’, een hanger met de aarde als muze, vormgegeven door de unieke Japanse smeedkunst Mokume Gane.

 450,00

1 stuk op voorraad

Mijn nieuwste creatie, ‘Terra Orbit’, is een eerbetoon aan de aarde en haar eeuwenoude ambachten. De ronde hanger is gevormd door Mokume Gane, een verfijnde Japanse techniek die verschillende metalen samenvoegt tot een gelaagd geheel dat houtnerfpatronen nabootst. Het is een symbool van natuurlijke schoonheid en vakmanschap, in dit geval, messing en koper samensmelten in een dans van kleur en textuur. Gezet in een zilveren setting.

Na het smeden is de hanger zorgvuldig gepatineerd om de unieke patronen te benadrukken, waarna de kleuren zijn gefixeerd met wax, wat zorgt voor een diepte en rijkheid die het licht vangt en de blik vasthoudt. De spang (⌀14), ontworpen om de hanger te laten zweven, vormt een subtiele maar stevige ondersteuning die het gemakkelijk maakt om dit kunstwerk te dragen.

Elk onderdeel van ‘Terra Orbit’ is met precisie en aandacht voor detail gemaakt. Het vertelt het verhaal van de aarde – haar metalen, haar patronen, en de kunst van het omvormen van ruwe elementen tot een object van schoonheid. Deze hanger is niet alleen een sieraad. Het is een stukje aardse magie, gecreëerd om de drager dagelijks te verbinden met de tijdloze charme van onze planeet.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook