Zilveren oorknopjes met ovale handgemaakte stenen

'Celestial Ovals'

Voeg een vleugje kleur toe aan je sieradencollectie met de ‘Celestial Ovals’ oorknopjes. Elk paar is met liefde en aandacht gemaakt door mij, Danielle, om jouw persoonlijke stijl te accentueren.

 74,95

Hallo, ik ben Danielle en ik creëer sieraden die kleur in je leven brengen. Laat me je voorstellen aan de ‘Celestial Ovals’ oorknopjes, een perfect paar oorbellen dat elegantie en verfijning combineert.

De ‘Celestial Ovals’ oorknopjes zijn gemaakt van sterling zilver en bevatten ovale handgeschilderde stenen. Deze lichtgewicht oorbellen zijn ontworpen om comfortabel te dragen zonder zwaar aan te voelen. De unieke, handgemaakte stenen voegen een kleurrijk en kunstzinnig element toe aan je look.

Maak je je zorgen dat je oorknopjes gaan hangen? Bestel dan eenvoudig oorlifters erbij om dit probleem te voorkomen en ervoor te zorgen dat je oorbellen altijd perfect op hun plek blijven zitten. Bovendien kunnen deze prachtige oorknopjes op aanvraag ook in jouw favoriete kleur gemaakt worden, zodat ze altijd perfect passen bij jouw persoonlijke stijl.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

materiaal:

vorm:

steensoort:

steenmaat:

,

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper