Grote opvallende zilveren ring met gekleurde steen

'Celestial Palette'

Voeg een sprankje kleur en elegantie toe aan je dag met de ‘Celestial Palette’ ring, een sieraad dat jouw unieke stijl en persoonlijkheid perfect aanvult!

 109,95

Hallo, ik ben Danielle en het is mijn passie om mooie sieraden te ontwerpen die passen bij jouw persoonlijkheid. Laat me je voorstellen aan mijn opvallende creatie: de zilveren ring ‘Celestial Palette’.

Deze prachtige ring is gemaakt van sterling zilver en heeft een unieke, handgeschilderde steen die straalt in prachtige kleuren. Wat deze ring extra bijzonder maakt, is dat hij verstelbaar is tussen maat 17 en 20. Hierdoor past hij perfect op verschillende vingermaten en is hij ook zeer geschikt voor mensen met moeilijke vingers, zoals bij reuma of artrose.

De ‘Celestial Palette’ ring is een echt statement stuk dat je outfit een unieke en kunstzinnige touch geeft. De combinatie van het zilveren ontwerp en de levendige steen zorgt voor een schitterende uitstraling die zeker de aandacht trekt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat:

, , , , , , ,

kleur:

, ,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

Keuze:

Bee Sting, Blue Mantra, Pink Space, Op aanvraag

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper