Unieke zilveren alliance ring met zwarte zirkonia’s

Unieke zilveren alliance ring met zwarte zirkonia’s

'Halo of Brilliance'
Ben je op zoek naar een bijzondere ring die net even anders is dan de standaard ringen? Dan is onze “Halo of Brilliance” ring met zwarte en witte zirkonia’s echt iets voor jou!

 495,00

kleur

steensoort

steenmaat

materiaal

vorm

levertijd

,

garantie

collectie

Laat je verrassen door onze unieke zilveren alliance ring “Halo of Brilliance” met een prachtige combinatie van zwarte en witte zirkonia’s. De ring is met de hand gemaakt en heeft zirkonia’s van 3mm. Het willekeurig toevoegen van de witte zirkonia’s (4 stuks) zorgt voor een speels en uniek effect. De ring wordt op maat gemaakt en heeft een levertijd van 4-6 weken. Maar het wachten meer dan waard! Want zodra je deze ring om je vinger schuift, weet je dat je iets bijzonders hebt. Bovendien is het mogelijk om een andere kleurencombinatie te kiezen die perfect bij jou past. Deze ring is een lust voor het oog. Kortom, een unieke en duurzame ring die niet mag ontbreken in jouw sieradencollectie!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook