Hânmeitske skientme yn Fryslân

Nederlands onderaan 👇🏻

Graach stel ik my oan jim foar. Myn namme is Daniëlle Looije, en sûnt koart bin ik mei myn atelier ferhúze nei it ferheljende Fryslân. De ferhúzing fan it brûzjende Westlân nei dizze prachtige regio hat myn hert sneller klopje litten. De oandwaanende lânskippen, de rike kultuer en de waarme mienskip hawwe myn ferbylding fiede en myn kreativiteit oanstekke.

Myn atelier, fêstige yn it moaie Minnertsgea, is no de pleats dêr’t myn keunst ta libben komt. As keunstner ha ik myn passy fûn yn it meitsjen fan hânmeitske skientme. Myn kreaasjes besteane út lytse keunstwurkjes, hânmeitske skilderijen ûnder glêzen stientsjes. Elke stien draacht in unyk en prachtich tafriel dat ik mei soarch en leafde skildere ha.

Wat myn skientme echt ûnderskiedt, is myn kennis fan kleur. Kleur hat altyd in bysûndere betsjutting foar my hân. It fermogen fan kleur om gefoelens út te drukken en ferhalen te fertellen, faszinearret my ûngelofelijk. Ik spylje mei in ryk palet fan kleuren en kombinearje se yn harmonij om in fisywol spektakel te skeppen dat de skientme fan it libben werjout.

De skientme dy’t ik meitsje binne echt keunstwurken dy’t ik hearlikje. Elk stik wurdt mei soarch en presyzje makke, mei omtinken foar de lytste details. Ik wol dat myn skientme net allinnich droegen wurdt, mar ek koesterd en bewûndere wurdt as persoanlike keunstwurken.

Mei myn ferhúzing nei Fryslân hoopje ik net allinnich de regio te ferrikenjen mei myn kreaasjes, mar ek de minsken te learen kennen dy’t dizze bysûndere pleats thús neame. Ik bin nijsgjirrich nei de ferhalen en tradysjes dy’t hjir libje. Ik sjoch dernei út om diel te nimmen oan lokale ambachtsmerken en keunsteveneminten, wêr’t ik myn skientme presintearje kin en minsken meitsje kin dy’t itselde passy foar keunst en ambacht diele.

Fryslân is in regio fol yspirinsje en kreativiteit. It is in pleats dêr’t keunst en ambachts tradysjes heech yn it fjouwerk stean. Ik fiel my befoarre om part te wêzen fan dizze libbene miens

 

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Daniëlle Looije, en sinds kort ben ik met mijn atelier neergestreken in het betoverende Friesland. De verhuizing vanuit het bruisende Westland naar deze prachtige regio heeft mijn hart sneller doen kloppen. De adembenemende landschappen, de rijke cultuur en de warme gemeenschap hebben mijn verbeelding gevoed en mijn creativiteit aangewakkerd.

Mijn atelier, gevestigd in het pittoreske Minnertsga, is nu de plek waar mijn kunst tot leven komt. Als kunstenaar heb ik mijn passie gevonden in het maken van handgemaakte sieraden. Mijn creaties bestaan uit kleine kunstwerkjes, met de hand geschilderd onder glasstenen. Elke steen draagt een uniek en prachtig tafereel dat ik met zorg en liefde heb gecreëerd.

Wat mijn sieraden echt onderscheidt, is mijn expertise in het gebruik van kleur. Kleur heeft altijd een speciale betekenis gehad voor mij. Het vermogen van kleur om emoties te uiten en verhalen te vertellen fascineert me enorm. Ik speel met een rijk palet van tinten en combineer ze op harmonieuze wijze om een visueel spektakel te creëren dat de schoonheid van het leven weerspiegelt.

De sieraden die ik maak zijn echte kunstwerken die ik koester. Elk stuk is met zorg en precisie vervaardigd, met aandacht voor de kleinste details. Ik wil dat mijn sieraden niet alleen gedragen worden, maar ook gekoesterd en bewonderd worden als persoonlijke kunstwerken.

Met mijn verhuizing naar Friesland hoop ik niet alleen de regio te verrijken met mijn creaties, maar ook de mensen te leren kennen die deze bijzondere plek thuis noemen. Ik ben nieuwsgierig naar de verhalen en tradities die hier leven. Ik kijk ernaar uit om deel te nemen aan lokale ambachtelijke markten en kunstevenementen, waar ik mijn sieraden kan presenteren en mensen kan ontmoeten die dezelfde passie voor kunst en ambacht delen.

Friesland is een regio vol inspiratie en creativiteit. Het is een plek waar kunst en ambachtelijke tradities hoog in het vaandel staan. Ik voel me bevoorrecht om deel uit te maken van deze levendige gemeenschap en ik hoop dat mijn handgemaakte sieraden een vleugje kleur en schoonheid zullen brengen in het leven van de mensen hier.

Ik nodig jullie van harte uit om een kijkje te nemen in mijn atelier en mijn collectie handgemaakte sieraden te ontdekken. Laat je betoveren door de kunstwerken onder glas en vind een uniek stuk dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Samen kunnen we de schoonheid van Friesland en de kunst van handgemaakte sier

Vond je dit interessant?
Help mij door dit te delen via social media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Danielle maakt sieraden

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Danielle Looije

Exclusieve inkijk

Krijg een exclusieve inkijk in het leven van Daan en ontvang exclusieve verhalen, tips en acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Hanger met een verhaal
Dat ik alleen ben, vind ik meestal niet erg; ooit begon ik mijn volwassen leven alleen en ik had er toen al weinig moeite mee. Maar soms heb ik even steun nodig, om me sterker te maken dan ik me op dat moment voel.
Abstract schilderij met felle kleuren als kaart
Als sieradenontwerper krijg ik vaak de vraag met welke materialen ik het liefst werk. Eerlijk gezegd, ik heb geen vast antwoord. Elk materiaal heeft zijn charme en uitdagingen. Maar als er één aspect is dat centraal staat in mijn werk, dan is het kleur.
Unieke handgesmede verstelbare ring met hart steen
Het is bijna Moederdag, een dag waarop we onze moeders laten zien hoeveel we van ze houden. Maar wist je dat Moederdag niet alleen voor moeders is?

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper