Sieraden die speciaal zijn ontworpen voor reumapatiënten en artrose

Ringen webshop speciaal voor reumapatiënten en moeilijke vingers

Lijden jouw handen onder pijnlijke gewrichten of heb je moeite om ringen over je dikkere vingers te dragen door reuma of artrose? Art by Daan heeft de oplossing in de vorm van verstelbare ringen die zich aanpassen aan elke vinger. Want elke vrouw verdient een sieraad waar ze trots op is.

Op zoek naar iets bijzonders? Neem contact op via de WhatsApp-knop en laat een op maat gemaakte ring voor je ontwerpen of geef je huidige splint een nieuwe uitstraling.

Verstelbare damesringen geschikt voor reuma handen

De ringen van Art by Daan zijn bijna allemaal verstelbaar, wat betekent dat ze makkelijk over dikkere gewrichten heen schuiven en aangepast kunnen worden aan jouw vingers, zowel in de zomer als in de winter. Dit maakt het cadeau-geven een stuk makkelijker.

Ringen voor moeilijke vingers

De ringen van Art by Daan zijn handgemaakt en uniek, net als jij. Bekijk de productfoto’s om te zien hoe verstelbaar ze zijn en om te ontdekken hoe ze eenvoudig over dikkere gewrichten heen schuiven en aangepast kunnen worden aan jouw vinger. Of je nu door artrose of reuma moeilijke vingers hebt, de verstelbare ringen van Art by Daan bieden de ultieme sieradenervaring voor reumapatiënten

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper