Waarom RVS een super fijn materiaal is voor sieraden

RVS sieraden zijn een populaire keuze onder vrouwen van alle leeftijden. Deze sieraden zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Als je op zoek bent naar een nieuwe accessoire, overweeg dan eens RVS sieraden!

RVS sieraden zijn stijlvol en duurzaam

RVS sieraden zijn erg sterk, sterker dan goud of zilver en daarnaast verkleuren RVS sieraden ook niet. Perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar fashionable en tijdloze accessoires. Daan haar sieraden zijn handgemaakt met de hoogste kwaliteit materialen, waardoor ze niet alleen mooi ogen, maar ook lang meegaan.

RVS sieraden zijn hypoallergeen

De tijd van rode opgezwollen oorlellen en andere uitslag is voorbij met RVS. RVS is namelijk hypoallergeen. RVS sieraden zijn ideaal voor vrouwen met een gevoelige huid en te maken hebben met (nikkel)allergieën. 

RVS sieraden geven niet af op de huid

Soms hoor je met bijvoorbeeld zilver dat het zilver zwart afgeeft op de huid, dit is een natuurlijke reactie want dit is oxidatie, oftewel roest. Bij RVS komt deze reactie vrijwel niet voor. Simpelweg omdat RVS niet roest door water/zout. RVS kan overigens wel verkleuren bij chloor. Ga er daarom niet mee in het zwembad.

RVS sieraden zijn betaalbaar

RVS is een goedkoper materiaal dan bijvoorbeeld goud of zilver, dit maakt de sieraden betaalbaar. Overigens is RVS ook recyclebaar, maar kun je dit niet net als zilver of goud laten omsmelten.

RVS sieraden zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen

Art by Daan heeft een verscheidenheid aan RVS sieraden in verschillende stijlen. Deze handgemaakte sieraden zijn gemaakt van kunstzinnige stenen, deze stenen zijn geschilderd met acrylverf en glas. De sieraden van Art by Daan zijn kleurrijk, uniek en bijzonder.

Ben jij overtuigd van de voordelen van RVS?

RVS sieraden van Art by Daan zijn een unieke en artistieke keuze voor een sieraad. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en kunnen een leven lang meegaan. Bovendien zijn RVS sieraden verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen, dus er is altijd iets wat bij je past.

Andere benamingen voor RVS zijn trouwens: Edelstaal, chirurgisch staal, stainless steel, roestvrijstaal.

Eén van de grootste voordelen van RVS is dat deze sieraden waterproof zijn. Je kunt er dus gewoon mee douchen. Hoewel je natuurlijk wel rekening moet houden met eventueel andere onderdelen in je sieraden zoals (edel)stenen. Niet alle edelstenen kunnen tegen water/zeep. Let op dat je je sieraden afdoet met zwemmen, RVS kan niet zo goed tegen chloor.

Zoals je misschien gewend bent van vergulde materialen slijten deze snel en verliest het sieraad de kleur van goud met dragen. RVS heb je ook in de kleur goud, dit is een coating van het metaal, met normaal gebruik zal deze er niet zomaar afslijten. Let op met chloor.

Gebruik hiervoor geen chemicaliën. Je kunt RVS sieraden gewoon schoonmaken met een sieradendoekje of en ander katoenen doekje en wat druppels sla- of olijfolie. 

Vond je dit interessant?
Help mij door dit te delen via social media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Danielle maakt sieraden

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Danielle Looije

Exclusieve inkijk

Krijg een exclusieve inkijk in het leven van Daan en ontvang exclusieve verhalen, tips en acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Solderen van zilver
Je zal misschien wel eens ergens hebben gelezen dat ik voor mijn kunstenaarschap nog een heel ander leven heb gehad, ooit liet ik mij wijsmaken dat je met creativiteit geen geld kon verdienen en omdat het bloed kroop waar het niet gaan kon, begon ik op mijn 19e een reclamebureau, toch een beetje creatief 😏!
Solderen van sieraden op maat
Hallo daar! Ik ben Danielle, maar de meesten noemen me Daan. En raad eens? Vandaag wil ik het even hebben over sieraden en zelfexpressie. Voor mij zijn sieraden veel meer dan gewoon accessoires.
Cadeautje voor jezelf
Dopamine is zo’n stof die door het lichaam wordt aangemaakt. We noemen het ook wel het geluks- of beloningshormoon. Als ‘te’ ergens voor staat is alles verkeerd, maar van jezelf af en toe eens iets cadeau doen, is nog nooit iemand slechter geworden. 

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper