Blijf op de hoogte van mijn kleurrijke werk!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en sluit je aan bij honderden kunstliefhebbers die altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste verhalen en creaties.

Je kunt op elk moment weer uitschrijven, ik stuur je geen spam.

Een nieuw interieur met bijpassende bijzettafel

Unieke bijzettafel voor Car Penter

Als kunstenaar krijg je soms bijzondere opdrachten en deze keer werd ik gevraagd om een tafelblad te maken met daarin een kunstwerk voor Car Penter, een bedrijf dat maatwerk luxe interieurs voor campers maakt. Ik voelde me vereerd dat ze mij uitkozen om iets speciaals te maken voor hun camper.

Kleurinspiratie

Na wat overleg stuurde de klant staaltjes op van de kleuren die ze graag terug wilden zien in het kunstwerk. Dit waren warme, aardse tinten die goed bij het luxe interieur van hun camper paste. Ik ben aan de slag gegaan met deze kleuren en heb een ontwerp gemaakt voor het kunstwerk.

Een nieuw interieur met bijpassende bijzettafel
Een nieuw interieur met bijpassende bijzettafel

Het integreren van het kunstwerk in het tafelblad

Vervolgens was het tijd om het kunstwerk te integreren in het tafelblad. Dit heb ik gedaan door eerst een kunstwerk te maken met acrylverf. Het was belangrijk dat het schilderij goed beschermd zou zijn, dus heb ik het afgewerkt met een laag epoxy.

Het eindresultaat

Het eindresultaat was een bijzettafel met een uniek kunstwerk erin verwerkt. Het was mooi om te zien hoe het kunstwerk perfect paste bij de kleuren van de staaltjes. Ik was erg blij met het resultaat en de klant was dat gelukkig ook.

Conclusie

Het maken van deze tafel was een uitdaging, maar het was een bijzondere ervaring om een kunstwerk te maken dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook nog eens functioneel is als tafelblad. Het was een eer om iets te maken voor zo’n bedrijf als Car Penter en ik hoop nog veel meer mooie samenwerkingen met hen aan te gaan.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Zussen geven een cadeau voor moeder
Wanneer het gaat om het vieren van de bijzondere band tussen een moeder en haar dochters, wat is er dan mooier dan een uniek sieraad dat deze onbreekbare verbinding symboliseert? Een sieraad dat speciaal is ontworpen met de liefde en waardering die je voor je moeder voelt, is niet alleen een prachtig cadeau
Treasure ring
Er is niets mooier dan een sieraad dat niet alleen schittert door zijn edelmetalen en stenen, maar ook door de verhalen die het vertelt. Ik had het voorrecht om samen met Sandra een bijzonder project te realiseren: het ontwerpen van haar unieke trouwring, een ware "treasure ring".
Sieraden met parels
Parels zijn al eeuwenlang geliefd om hun glans en schoonheid. Ze worden gevormd in schelpen van oesters en mosselen en zijn een echt wonder van de natuur. Als kunstenaar combineer ik vaak parels met mijn handgeschilderde stenen om unieke en kleurrijke sieraden te maken. In deze blog vertel ik je graag meer over parels en hoe je ze het beste kunt verzorgen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper