Kleurrijke emaille hangers met groen en blauw

'Ocean Rhapsody'

Dompel jezelf onder in de ‘Ocean Rhapsody’! Kleurrijke cloisonné emaille hangers met een zilveren slangencollier, handgesmeed en geëmailleerd voor een unieke look.

 295,00

Laat me je voorstellen aan de ‘Ocean Rhapsody,’ een paar kleurrijke cloisonné emaille hangers met een vleugje groen en blauw, dansend als golven in de zee. Elk stuk is met liefde en met de hand gesmeed en daarna geëmailleerd, wat resulteert in unieke en kunstzinnige hangers die een verhaal van vakmanschap vertellen. De harmonie van kleuren en vormen weerspiegelt de magie van de oceaan, terwijl het zilveren slangencollier van 45 cm perfect samensmelt met de hangers.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een speciale band met een vriendin of een betekenisvol moeder/dochter cadeau zoekt, met de ‘Ocean Rhapsody’ kun je jullie band benadrukken. Natuurlijk kun je ook een enkele hanger kiezen om je eigen stijl te versterken.

Inclusief de fraai afgewerkte achterkant. Voel je één met de oceaan en laat ‘Ocean Rhapsody’ jouw verbeelding meenemen op een eindeloze reis van schoonheid en creativiteit.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting:

kleur:

,

materiaal:

steensoort:

vorm:

techniek:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

1 jaar

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper