'Ocean Rhapsody'

Kleurrijke emaille hangers met groen en blauw

Dompel jezelf onder in de ‘Ocean Rhapsody’! Kleurrijke cloisonné emaille hangers met een zilveren slangencollier, handgesmeed en geëmailleerd voor een unieke look.

 295,00 550,00

Laat me je voorstellen aan de ‘Ocean Rhapsody,’ een paar kleurrijke cloisonné emaille hangers met een vleugje groen en blauw, dansend als golven in de zee. Elk stuk is met liefde en met de hand gesmeed en daarna geëmailleerd, wat resulteert in unieke en kunstzinnige hangers die een verhaal van vakmanschap vertellen. De harmonie van kleuren en vormen weerspiegelt de magie van de oceaan, terwijl het zilveren slangencollier van 45 cm perfect samensmelt met de hangers.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een speciale band met een vriendin of een betekenisvol moeder/dochter cadeau zoekt, met de ‘Ocean Rhapsody’ kun je jullie band benadrukken. Natuurlijk kun je ook een enkele hanger kiezen om je eigen stijl te versterken.

Inclusief de fraai afgewerkte achterkant. Voel je één met de oceaan en laat ‘Ocean Rhapsody’ jouw verbeelding meenemen op een eindeloze reis van schoonheid en creativiteit.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

lengte ketting

kleur

,

materiaal

steensoort

vorm

techniek

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.