'To Infinity'

Unieke handgesmede ring met reliëf

Deze unieke ring is een handgemaakte meesterwerk vol reliëf en bewijst het vakmanschap van Daan.

 175,00 795,00

Deze unieke ring is een echte aanwinst voor je sieradencollectie. Het reliëf is met de hand gesmeden door de kunstenares Daan, wat resulteert in een meesterwerk van de hoogste kwaliteit. Het reliëf geeft de ring niet alleen diepte, maar maakt hem ook tot een opvallend sieraad. Deze ring is meer dan alleen een accessoire, het is een statement-piece en een bewijs van Daan’s vakmanschap. Laat jouw ring voor altijd deel uitmaken van je verhaal, en draag hem ‘To Infinity’! Beschikbaar in zilver of in goud.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

materiaal

,

levertijd

techniek

gelegenheid

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.