Unieke handgesmede ring met reliëf

Unieke handgesmede ring met reliëf

'To Infinity'
Deze unieke ring is een handgemaakte meesterwerk vol reliëf en bewijst het vakmanschap van Daan.

 175,00 795,00

materiaal

,

levertijd

techniek

gelegenheid

garantie


Als je je fantasie op hol laat slaan kunnen deze ringen in veel verschillende combinaties worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan kleine edelstenen zoals spinel, saffier, robijn.

Deze unieke ring is een echte aanwinst voor je sieradencollectie. Het reliëf is met de hand gesmeden door de kunstenares Daan, wat resulteert in een meesterwerk van de hoogste kwaliteit. Het reliëf geeft de ring niet alleen diepte, maar maakt hem ook tot een opvallend sieraad. Deze ring is meer dan alleen een accessoire, het is een statement-piece en een bewijs van Daan’s vakmanschap. Laat jouw ring voor altijd deel uitmaken van je verhaal, en draag hem ‘To Infinity’! Beschikbaar in zilver of in goud.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook