Unieke Mokume Gane ring met zirkonia

'Mokume Sparkle'

Laat je verleiden door de unieke schoonheid van de Mokume Sparkle ring. Het bijzondere houtnerf ontwerp maakt deze ring echt een juweel.

Ringmaat 18,5 is te zien op de foto en direct leverbaar.

 395,00

Deze unieke Mokume Gane ring is een juweel om te zien en te dragen. Het ontwerp is gemaakt met de Japanse Techniek ‘Mokume Gane’, een traditionele techniek die zilver en koper of zilver met 14k (geel)goud vervaardigt tot een uniek en prachtig patroon. Het koper kan per dag van kleur veranderen en ook zal er na verloop van tijd een reliëf ontstaan, wat de ring een eigen leven geeft. In het midden van de ring is een glinsterende zirkonia gezet. De binnenring van de ring is gemaakt van sterling zilver om het contact met de huid te minimaliseren.

Als alternatief is er ook de optie om de ring te maken van zilver en 14k goud, die wordt afgewerkt met een diamant in plaats van een zirkonia. Hier ontstaat in de loop van de tijd geen reliëf, maar dit kan ik wel voor je etsen. De binnenring van de ring is gemaakt van sterling zilver. Deze unieke ring is door Daan vervaardigd en is eventueel op maat te maken met een levertijd van 6 weken. Maak een statement met de Mokume Sparkle ring.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

, ,

steensoort:

, ,

vorm:

techniek:

gelegenheid:

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper