'Mokume Sparkle'

Unieke Mokume Gane ring met zirkonia

Laat je verleiden door de unieke schoonheid van de Mokume Sparkle ring. Het bijzondere houtnerf ontwerp maakt deze ring echt een juweel.

 395,00 2.250,00

Deze unieke Mokume Gane ring is een juweel om te zien en te dragen. Het ontwerp is gemaakt met de Japanse Techniek ‘Mokume Gane’, een traditionele techniek die zilver en koper of zilver met 14k (geel)goud vervaardigt tot een uniek en prachtig patroon. Het koper kan per dag van kleur veranderen en ook zal er na verloop van tijd een reliëf ontstaan, wat de ring een eigen leven geeft. In het midden van de ring is een glinsterende zirkonia gezet. De binnenring van de ring is gemaakt van sterling zilver om het contact met de huid te minimaliseren.

Als alternatief is er ook de optie om de ring te maken van zilver en 14k goud, die wordt afgewerkt met een diamant in plaats van een zirkonia. Hier ontstaat in de loop van de tijd geen reliëf, maar dit kan ik wel voor je etsen. De binnenring van de ring is gemaakt van sterling zilver. Deze unieke ring is door Daan vervaardigd en is eventueel op maat te maken met een levertijd van 6 weken. Maak een statement met de Mokume Sparkle ring.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
materiaal

, ,

steensoort

, ,

vorm

techniek

gelegenheid

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook